“Szeretnénk jegyes fotózást?”

A jegyes fotózás egy páros fotózás az esküvőt megelőző hónapokban.Ennek csak a fantáziánk szab határt, mind a ruha, mind a helyszín tekintetében.Ennek abból a szempontból van nagy jelentősége, hogy egy kicsit megismerkedünk, tulajdonképpen gyakorolunk az esküvő napjára, a kreatív fotózásra.
Az már csak ráadás, hogy ez általában egy meglepően kellemes délutánt foglal magában, és még csodaszép képeitek is lesznek erről.

“Rólunk nem lehet jó képet csinálni!”

Tudd, hogy a párok többségénél elhangzik ez az első beszélgetéskor.
Az emberek nagy része nem igazán jár fotózásokra, idegenül érzi magát a kamera előtt, nem tudja mit kell csinálni.
Egy páros fotózásnak pont az a szépsége, hogy ketten vagytok és szeretitek egymást és ez sugárzik a képekből.

“Mikor kapjuk meg az elkészült fotókat?”

2-3 héten belül az esküvőt követően.. Viszont az esküvő utáni napokban küldök egy kis előzetest, mely 5-10 fotóból áll, így meg tudjátok osztani az ismerősökkel is a nagy eseményt, szinte azonnal.

“Milyen formában kapjuk meg a képeket?”

Az elkészült képek felkerülnek egy weben keresztül elérhető képgalériába. Praktikus az egymástól távol élő rokonoknak, barátoknak, akik nem találkoznak egymással, hogy személyesen nézhessék meg a képeket.

“Megkaphatjuk az összeset?”

Nem. Higyjétek el, minden átadásra érdemes képet, egyenként gondosan, igényes utómunkával ellátva megkaptok. Ez egy egésznapos esküvői fotózásnál nagyjából 400-500 képet jelent.

“Mi az a kreatív fotózás? Mikor és hol legyen?”

A kreatív fotózás egy páros fotózás esküvői ruhában.
Hol?
Érdemes olyan helyszínt választanunk, ami valamiért közel áll Hozzátok. Mikor?
A fények szempontjából a reggeli órák vagy a naplemente körüli időszak a legmegfelelőbb. Az esküvő napján tehát a szertartás előtt, vagy vacsora előtt egy-két szabad óra, esetleg az esküvő hetében valamelyik hétköznap este.